HBTQ inom idrotten

"En fantastisk föreläsning som väcker många känslor!"

Marie Melsom, rektor

Hallå!


Linus här. Jag är 29 år gammal och kommer från Sundsvall. Vid sex års ålder började jag spela fotboll – och jag har haft fötterna på planen sedan dess!


Som tonåring spelade jag bland annat i dåvarande Juniorallsvenskan Elit. Under en period lade jag fotbollsskorna på hyllan och påbörjade istället en karriär som fotbollsdomare. Under ett par år tillhörde jag en talanggrupp – men nu lirar jag boll igen.


Genom Samkrafter utbildning & verksamhetsutveckling jobbar jag utöver dessa föreläsningar med HBTQ-certiferingar. På jobbet gör jag det jag verkligen gillar – träffar människor och bygger relationer!

Hej!


Det är jag som är Christoffer, och precis som Linus är jag från Sundsvall från början (eller Timrå, om en ska vara noga). Jag är 38 år gammal, yrkesverksam socionom och har spelat fotboll sedan barnsben. Sedan 2009 bor och jobbar jag i Stockholm.


Som tränare har jag ansvarat för både ungdomslag och seniorlag, det senare då jag nu är tränare för ett hbtq-inriktat lag i Stockholm. Genom mitt yrke har jag mångårig erfarenhet av förändringsarbete med ungdomar och familjer. Utöver dessa föreläsningar utbildar jag i utredningsmetodik kopplat till socialt arbete samt genomför HBTQ-certifieringar.